Капризи на съдбата (Sortilegio)

47 серия

Фернандо показва на Алехандро вестник с информация за семейство Ломбардо!

Алекс и Мария Хосе се целуват с обич и страст. Той я поглежда в очите и ѝ казва, че каквото и да става, трябва да е сигурна, че я обича повече от живота си. Тя се усмихва неуверено и признава, че когато ѝ говори по този начин, изпитва страх, защото има усещането, че нещо много лошо може да се случи. Алекс коментира, че никога няма да я изостави и като я притиска до гърдите си, казва, че това би му донесло голямо болка.

Роберто пита Улисес дали е използвал презерватив, когато е бил с Ракел. Докато сервира чаши, казва, че не си спомня много добре – понякога е слагал, а друг път не. Коментира, че Роберто също използва презерватив, когато е бил с нея, в противен случай, ако тя забременее, двамата ще си поделят бащинството. Роберто отбелязва, че е циник.

Фернандо показва на Алехандро вестник, в който се намеква, че нещо странно се случва със семейство Ломбардо, тъй като са забелязани Бруно, Ракел и Алехандро да влизат в една лаборатория, в която извършват ДНК-анализ; това означава, че имат съмнения относно произхода си и е възможно някой от тях да смени фамилното си име. Много изненадан, Алекс се пита кой ли може да е издал тази информация.