Капризи на съдбата (Sortilegio)

44 серия

Виктория пита Алекс дали е сигурен в бащинството на детето на Мария Хосе!

Фернандо съветва Алекс да наеме на работа Мече, за да я държи наблизо и да може да разследва.

Бруно и Катя правят любов. Той ѝ предлага да му помогне да намери в офиса някаква информация, която му е нужна за оспорване на завещанието на баща си.

Фернандо вижда Катя да слиза от едно такси. Той я пита защо е закъсняла толкова. Тя му отговаря, че е била с Маура.

Виктория казва на Алекс, че не би искала да го притеснява допълнително, но има нещо, което я измъчва. Тя иска да разбере дали той е сигурен, че детето, което Мария Хосе чака, е от него. Алекс признава, че той също е измъчван от съмнението, но каквото и да стане, иска да вярва, че това дете е негово и винаги ще бъде с Мария Хосе.

Алекс отива в дома на Мече и я пита дали познава Педро Саманиего. Мече и Габриел се изнервят много.

Ернан обяснява на Алекс и Мария Хосе, че бебето, което очакват, се развива добре и че е приблизително в третия месец на бременността. Мария Хосе се възползва от положението и казва на Ернан да направи ДНК-анализ на детето, за да няма никакви съмнения, че детето е от Алекс.

Алекс и Мария Хосе обсъждат името, което ще дадат на детето си.

Катя разказва на Лисет, че въпреки че нямат формална връзка с Бруно, тя се чувства много добре в леглото с него и смята да направи всичко възможно, за да продължи по същия начин.

Педро разказва на Чучо, че е помолил Мария Хосе да се застъпи за Мече, за да започне работа в дома на семейство Ломбардо. Чучо се ужасява и му казва, че тя не може да работи там, защото са измамници, тъй като човека, когото е блъснала Паула, е добре и Габриел се е представил за пострадал, защото Ерик го е убедил. Ако се разкрие това, Мече ще отиде в затвора.