Капризи на съдбата (Sortilegio)

43 серия

Бруно пита Мария Хосе кога ще се разведе!

Виктория настоява Алекс да ѝ каже истината за това, което Бруно му е поискал в замяна. Уверява го, че е способна да отиде в съда.

Фелипа пита Виктория защо е изхвърлила букета с цветя. Тя ѝ отговаря, че е почти сигурна, че ги е изпратил друг, а не Марио Агире; някой, който иска да нарани Алекс и Мария Хосе. Фелипа мисли за Бруно. Много депресирана, Виктория ѝ разказва, че на събранието Бруно е поискал президентството и Алекс се е съгласил. За това е убедена, че синът ѝ е настоял за това в замяна на кръвта, която е дарил за Мария Хосе.

Бруно пита Ерик дали е изпълнил заповедта му да изпрати букет цветя за Мария Хосе от името на Марио Агире.

Алекс и Мария Хосе разговарят. Тя си спомня молбата на баща ѝ – да даде работа на Мече, защото Педро се е чувствал отговорен за това, че е останала без работа. Алекс вижда адреса и се изненадва, но не казва нищо.

Докато се къпе, Алекс си мисли, че не е възможно Педро да е замесен с момчето, което Паула е блъснала.

Ракел упреква Алекс, че не я е предупредил за събранието.

Мария Хосе е в спалнята, когато пристига Бруно. Той се оглежда за цветята, които е наредил да ѝ изпратят и иронично казва на Мария Хосе, че няма нито цветенце, изпратено от съпруга ѝ. Тя му благодари за това, че е дал кръв за нея. Бруно я пита кога ще се разведе, тъй като Алекс го е уверил, че ще го направят.

Алекс казва на адвокатите, че без значение дали ще оспорят или не завещанието, той ще предаде президентския пост на компанията на Бруно.

Виктория уверява Ернан, че е готова да се изправи в съда. Той ѝ предлага, за да се справи със ситуацията, да се осланя на хора, които винаги са насреща.