Капризи на съдбата (Sortilegio)

40 серия

Алекс казва на Ракел, че докато Бруно настоява за процес, няма да има пари!

Ракел казва на Улисес, че смята да се разведе Роберто и го пита дали би искал да се ожени за нея по-нататък. Той се замисля за разговора си с Елена и се забавя с отговора си. Тя се разстройва и го пита дали наистина я обича или тя за него е само авантюри. Улисес се преструва и ѝ отговаря, че наистина я обича.

Педро се изненадва като вижда Чучо и го пита какво прави там. Той отговаря, че тя много му липсват и за това е решил да се премести да живее в Саки – за да е по-близо до тях.

Виктория и Фелипа разговарят, когато са прекъснати от Ракел. Тя казва на Виктория, че не е съгласна да влизат в съда за оспорване на завещанието и че няма нищо лошо в това Бруно да заеме президентския пост в компанията. Тя коментира, че това е липса на уважение към паметта на баща ѝ. Ракел отговаря, че е липса на уважение това, че тя излиза с Фернандо. Виктория се ядосва и я предупреждава, че ако отново ѝ говори по този начин, ще я изгони от къщата.

Плачейки, Виктория търси утеха в прегръдките на Фернандо. Казва му, че има нужда от него. Той започва да я целува. Фернандо моли Виктория да продължат да излизат заедно както преди. Освен това, сега трябва да работят по един проект за индианския център и това е много добро оправдание, за да се виждат. Виктория се засмива и приема.

Алекс предупреждава Ракел, че докато Бруно продължава с идеята да оспорва наследството в съда и да се бори за президентския пост, няма да им отпусне нито песо.

Катя благодари на Бруно за това, че я е откарал до дома ѝ. Преди тя да слезе от колата, той я целува.

Бруно казва на Маура, че някой си Матео му е разказал, че тя и Улисес са го наели, за да се представя за Марио Агире и да натопи Мария Хосе. Маура пребледнява като чува това.

Мария Хосе и Паула са на работа и скучаят, когато влизат трима типове, които очевидно имат лоши намерения.