Капризи на съдбата (Sortilegio)

38 серия

Алекс казва на Виктория, че е способен да се откаже от президентството, за да я спаси!

Адвокатите на Бруно молят за ДНК-анализ на него и Ракел, за да се покаже, че те също са деца на Антонио Ломбардо и че също имат право на наследство. Алекс не иска, тъй като изследванията трябва да минат през съда и това ще разобличи Виктория пред обществото. Бруно коментира, че не вярва, че Виктория много я интересува това, след като се среща с много по-младия си любовник и се показва на обществени места с него. Алекс се ядосва и го удря. Той също му отговаря и двамата започват да се бият.

Алекс казва на Виктория, че не иска да влиза в съда и да се разнищва нейния личен живот. Той я уверява, че ако се налага да се откаже от президентския пост, ще го направи, само за да попречи разкриването на миналото ѝ. Тя му благодари.

Роберто упреква Ракел за това, че е отишла на съвещанието без да го предупреди, тъй като е неин съпруг. Ракел коментира, че ако ѝ беше съпруг, щеше да се държи като такъв. Това предизвиква Роберто, който я захвърля на дивана и започва да прави грубо любов с нея.

Алекс се обажда по мобилния телефон на Паула и я моли да го свържи с Мария Хосе. Като се свързва с нея, той я пита как е и се опитва да ѝ разкаже, че имат много проблеми. Много студено, Мария Хосе го моли да не се обажда повече и му затваря.