Капризи на съдбата (Sortilegio)

37 серия

Виктория споделя с Алекс, че Фернандо ѝ е признал, че е влюбен в нея!

Улисес се опитва да се свържи с Матео, но не го открива никъде.

Алекс се среща с Чучо, на когото дава добра сума пари, за да замине за Саки. Моли го да се обади в пансиона, за да разбере в колко часа тръгват Мария Хосе и семейството ѝ.

Бруно казва на Матео, че ще му даде много пари, за да е отдалечи за известно време.

Алекс е на автобусната гара и огромна болка наблюдава как Мария Хосе се качва.

Чучо казва на Мече и Габриел, че не мисли да казва на Алекс какво са направили. Те му благодарят.

Улисес пита Роберто какво е фамилното име на Мария Хосе.

Улисес разказва на Елена, че момичето, което прилича на Сандра, също носи фамилното име Миранда. Пита я дали не са близки. Елена пребледнява и затваря.

Фернандо е в един ресторант с Виктория и ѝ разказва, че Катя е много непокорна и не иска да учи. Тя го наблюдава с нежност. Съветва го да говори сериозно със сестра си. В този момент влизат Ракел и Катя. Когато ги виждат хванати за ръце, остават шокирани.

Фернандо не издържа повече и признава на Виктория, че я обича. Тя се чувства неудобно и предпочита да си тръгне от ресторанта.

Виктория разказва на Алекс, че Фернандо ѝ е признал, че е влюбен в нея. Тя не се осмелява да бъде с него заради разликата във възрастта и овен това се притеснява какво ще си помислят Бруно и Ракел. Алекс я уверява, че не прави нищо лошо и че трябва да се наслаждава на живота, независимо дали това с Фернандо ще продължи дълго или кратко.