Капризи на съдбата (Sortilegio)

35 серия

Бруно дава пари на Матео, настоявайки да работи за него!

Виктория отговаря на телефонно позвъняване и казва на Матео да не се обажда повече, защото Мария Хосе вече не живее там и затваря слушалката много ядосана.

Есекиел предава на Виктория телефонния номер на Марио Агире. Бруно го взема и казва, че той ще се заеме с откриването му, но моли да не казват нищо на Алекс.

Алекс пита Мария Хосе кой ѝ е дал ключа от хотела. Тя повтаря, че е бил Бруно, но тъй като той не ѝ вярва, тя се ядосва и му заявява, че сега тя е тази, която не иска да го вижда отново. Алекс я моли за адреса, където е отседнала, за да може да я открие и да ѝ изпрати документите за развода.

Бруно се обажда на Матео и му казва, че знае, че се е обаждал в дома на Ломбардо, представяйки се за Марио Агире. Той е наясно, че някой му плаща, за да се представя за него и му предлага двойно, ако приеме да работи за него.

Бруно отива при Матео и му казва, че ако не му каже всичко, което знае, ще го обвини за това, че се представя под фалшива самоличност. Така, той признава, че го е наел Улисес, който, като изглежда, е действал по заповед на Маура. Бруно дава на Матео пари, за да си купи нов мобилен телефон и го моли да не говори отново нито с Улисес, нито с Маура, тъй като сега работи за него. Матео пита Бруно как се казва и той му отговаря, че е Марио Агире.

Мария Хосе се обажда на Чучо, за да му даде новия си адрес, когато припада. Той се притеснява, защото не отговаря и само чува виковете на Паула, която се опитва да помогне на сестра си.

Когато излиза от пансиона, Педро се среща с Чучо. Той го търси, защото е чул по телефона, че Мария Хосе е зле. Педро му обяснява, че е припаднала и го моли да го придружи до аптеката. В това време са наблюдавани от Ерик, който е успял да ги открие.