Капризи на съдбата (Sortilegio)

34 серия

Алекс изгонва Мария Хосе от къщата!

Фернандо разказва на Алекс какво е научил от разследването в хотела. Той се разстройва, ядосва и накрая е напълно убеден, че Мария Хосе винаги го е мамила. Фернандо се опитва да го успокои.

Алекс изгонва Мария Хосе от къщата и ѝ заявява, че няма да ѝ позволи да продължава с измамите.

След като вижда Алекс тъжен, Виктория предполага, че Фернандо му е казал истината. Тя му предлага подкрепата си.

Улисес казва на Роберто, че Маура е много изобретателна, след като е измислила Марио Агире, с който цели раздялата на Алекс и Мария Хосе. Звъни мобилния телефон на Улисес. След като вижда, че звъни Ракел, той решава да не се обажда. Роберто го пита дали няма да се види със съпругата си. Той му отговаря отрицателно.

Мария Хосе влиза в стаята на Алекс много ядосана. Тя му хвърля огърлицата и му казва, че някой ден ще си даде сметка, че тя никога не го е мамила.

От прозореца на стаята си, Алекс наблюдава как Мария Хосе, Паула и Педро излизат с куфарите си.

Ракел коментира колко е радостна, че Алекс е изгонил Мария Хосе от къщата. Пристига Бруно и като научава, че Мария Хосе вече не е в къщата, остава много притеснен.

Паула отказва да отидат в пансиона, тъй като прилича на кочина. Мария Хосе ѝ се ядосва и ѝ казва, че след като са в това положение заради нея, трябва да се примири.

Габриел дава показания в полицията. Един служител записва думите му, но така, както го е помолил Ерик, той не дава много подробности, за да не могат да обвинят Паула.

Мече казва на лекаря, че вече имат парите за операцията и настоява да оперират Габриел колкото се може по-скоро.

Адвокатът обяснява на Алекс ситуацията със случая на Паула. Коментира, че младежът е свидетелствал, но не е дал точни подробности около инцидента и че ако поемат разходите по лечението на младежа, Паула ще бъде освободена под гаранция.

Мария Хосе се чувства зле. Паула ѝ помага и я пита дали е бременна. Тя не може да продължава с лъжата и я моли да не казва на никого, най-вече на Алекс.