Капризи на съдбата (Sortilegio)

33 серия

Мария Хосе казва на Паула, че ще отиде в полицията, за да съобщи какво е станало!

Роберто пита Улисес какво мисли за този Марио Агире. Той му признава, че не съществува такъв човек и че Маура е измислила това име, за да накара Алекс да повярва, че жена му си има любовник. Улисес уверява Роберто, че ще е разведе, след нощта, която са прекарали заедно. Той му обяснява, че не му изнася да се раздели с Ракел, тъй като тя има пари и ако Алекс или Бруно умрат, ще има още повече пари.

Бруно пристига в дома на Мече и Габриел. Казва им, че идва от името на Ерик и ги пита дали приемат предложението или не. В този момент изважда пачка с пари. Те се двоумят за кратко, но накрая приемат.

Фернандо обяснява на Виктория, че е разследвал и както изглежда, Марио Агире е направил резервацията. Тя се радва, че не е бил Бруно и коментира, че трябва да кажат на Алекс, че Мария Хосе е излъгала и е накарала всички да повярват, че Бруно е лош човек.

Мария Хосе пристига и обяснява на Паула, че трябва да отиде в участъка, за да съобщи какво е станало. Тя се изплашва, защото изпитва огромен страх да не я вкарат в затвора.

Есекиел предупреждава Ерик, че трябва да отиде в участъка, за да признае, че е бил заедно с Паула. Той моли Артуро да го държи под око, за всеки случай, ако му хрумне да избяга.

Бруно разговаря по мобилния телефон с Алекс и му казва, че онзи, който е направил резервация в хотела, е бил Марио Агире. Съветва го, ако не му вярва, да попита Фернандо, който е разследвал. Той остава изненадан и не знае на какво да вярва.

Ерик дава показания в полицията и казва, че не може да потвърди, че човека, когото Паула е блъснала, е мъртъв. Той продължава да говори и описва мъжа – описание, напълно различно от това, което е дала Паула.

Бруно разговаря със Салдивар, репортерът, и му разказва, че сестрата на съпругата на Алекс е задържана в участъка, тъй като е карала в нетрезво състояние и е блъснала човек.

Алекс казва на Мария Хосе и останалите, че адвокатът му е успял да определи гаранция за освобождаването на Паула и Ерик. Всички са доволни.