Капризи на съдбата (Sortilegio)

32 серия

Алекс упреква Бруно за това, че е шантажирал Мария Хосе!

Доста нервен, Алекс настоява Мария Хосе да му даде обяснение и да му каже при кого е ходила в един хотел. Мария Хосе се изнервя и не иска да отговаря. В този момент пристига Паула и като вижда, че Мария Хосе има проблеми, разказва цялата истина на Алекс. Той побеснява и тръгва да търси Ерик и Бруно.

Хулия казва на Мече и Габриел, че братовчед на нейния съпруг има много добра работа за тях. Те трябва да подадат жалба, че преди няколко дни Габриел е бил блъснат от кола, а в замяна на това, ще им платят много добре.

Алекс отива при Бруно и го упреква за това, че е шантажирал Мария Хосе. Той се преструва, че не знае нищо. Алекс не издържа повече и започва да го удря. Есекиел пристига и се опитва да ги раздели, но след като не успява, отива да потърси помощ.

Алекс обвинява Ерик, че е оставил Паула да кара сама колата без да се е научила. Предупреждава го, че не може да излиза от къщата, докато не му каже.

Мария Хосе влиза в стаята на Алекс и като го вижда с рани, го пита какво е станало. Той ѝ отговаря, че се е сбил с любовника ѝ. Мария Хосе се притеснява и му повтаря, че никога не е била с Бруно.

Паула и Мария Хосе пристигат в дома на Педро и му разказват, че Паула е блъснала един човек.

Като вижда ранения Бруно, Виктория казва, че очаква това да го е направил Алекс след като е научил, че се е срещал с Мария Хосе в един хотел. Той отговаря цинично, че това е лъжа и че е още една измислица на Мария Хосе, за да му навреди.

Виктория говори по мобилния телефон с Фернандо и го моли да провери кой е направил резервация в хотела, в който се предполага, че са се срещнали Бруно и Мария Хосе.