Капризи на съдбата (Sortilegio)

30 серия

Ракел предупреждава Улисес, че не иска да се среща с други!

Алекс казва на Мария Хосе, че по-късно ще я извика да ядат заедно и ѝ дава една кредитна карта, за да покрива разходите си. След това излиза от стаята. Мария Хосе е в банята, страдайки от типичните симптоми на бременност и не знае още колко време ще може да крие истината.

Бруно моли Мария Хосе да се разведе с Алекс, в противен случай ще обвини Паула, че е убила един мъж. Мъжът, който се е престорил на мъртъв, съобщава на Бруно, че след случката, един мъж го е видял. Бруно му благодари за информацията и нарежда да извикат Ерик.

Улисес разговаря с Елена, майката на Сандра, годеницата, която е имал. Той ѝ разказва, че е бил в Мерида, където се е запознал с една девойка, която много прилича на Сандра, която се казва Мария Хосе и която живее със сестра си и баща си. Елена става много неспокойна като чува новините за Мария Хосе.

Ракел и Улисес тъкмо приключват да правят любов и той коментира, че няма пари. Тя му написва чек и го предупреждава, че не иска да се среща с други. Тя казва това по повод на това, че е видяла Маура пред апартамента му. Той ѝ обяснява, че тя му е само приятелка.