Капризи на съдбата (Sortilegio)

29 серия

Паула шофира, когато се появява мъж и се преструва, че го е блъснала!

Ерик разказва на Бруно, че Паула много му харесва и че ѝ е дал първия урок по кормуване. Бруно подозира, че Ерик е лапнал по нея, за това го моли да не го прави, тъй като той е много по-голям от нея.

Ракел тръгва с колата си и минава през апартамента на Улисес. Тя вижда Маура да звъни на звънеца на апартамента му и я пита какво прави там. Тя ѝ отговаря, че просто минава от там, за да го поздрави и го пита какво става с него. Ракел не отговаря и я пита дали тя е с него. Маура ѝ напомня, че има очи само за Алекс и си тръгва. Ракел не може да избегне това, което изпитва, а именно – ревност.

Алекс, Ернан и Виктория се събират с адвокатите на Бруно и адвокатите на Алекс. Адвокатите на Бруно обясняват, че Антонио Ломбардо не е бил много с ума си. Ернан се намесва като лекар и приятел на Антонио и ги уверява, че умственото здраве на Антонио е било идеално. Лопес, единият от адвокатите на Бруно, предупреждава, че ако не стигнат до разбирателство, ще стане обществено достояние изневярата на Виктория, която се разплаква.

Паула шофира, когато изведнъж пред нея изниква мъж. Той се преструва, че го е блъснала, а тя си мисли, че го убиела. Ерик слиза от колата, издърпва тялото покрай пътя и казва, че той наистина е мъртъв, но обещава да се погрижи. Чучо, който минава оттам, наблюдава случващото се. Той вижда как мъжа тава и го пита дали е добре. Мъжът не отговаря и си тръгва.