Капризи на съдбата (Sortilegio)

28 серия

Алекс моли Мария Хосе да се върне в спалнята при него!

Бруно моли Ерик да изпрати на Мария Хосе цветя от името на Марио Агире. Възползвайки се, Ерик му съобщава, че следобеда ще закара Паула до училището и ще я учи да шофира. След това на Бруно му хрумва идея.

Алекс е с адвокатите си Гера и Киньонес. Адвокатите му обясняват, че би било много трудно някой да оспори завещание, освен ако не докаже, че човекът е бил умствено несъстоятелен или е написал завещанието под натиск. В противен случай, оспорването може да се превърне в дълъг процес, ако тъжителят е решен да създава проблеми. Алекс мисли, че единственият начин да го спре е да го заплаши със затвор, ако докаже, че е извършил престъпление.

Маура се обажда на Улисес и го поздравява за това, че е изпратил цветя на Мария Хосе от името на Марио Агире. Улисес я уверява, че не е бил той, който е изпратил цветята. Това изненадва много Маура.

Алекс отива в стаята на Мария Хосе и ѝ казва, че не иска повече да са скарани. Той иска да изгладят проблемите си и я моли да се върне в неговата спалня. За да продължи лъжата, тя го моли да ѝ позволи да спи в стаята си, тъй като е в цикъл. Той ѝ казва, че иска само да спят заедно, но тя настоява да остане сама. Алекс приема и се сбогува с нея.