Капризи на съдбата (Sortilegio)

27 серия

Мария Хосе моли Бруно да я остави на мира!

Бруно настоява да оспори завещанието на Антонио Ломбардо, защото както той, така и Ракел имат права, след като са деца на Антонио. Ракел се изненадва да чуе това и настоява за обяснение от Виктория, която потвърждава и им казва, че никой няма право да я съди.

Есекиел получава обаждане от полицията и я прехвърля на Бруно. Той научава, че бащата на Мария Хосе е задържан. Бруно затваря и заплашва Есекиел, че ако каже нещо, ще си има работа с него.

Бруно разказва на Виктория, че е бил в полицейския участък, тъй като са задържали бащата на Мария Хосе. След това говори с един журналист, за да му съобщи новината.

Бруно моли Салдивар да направи голям скандал с всичко, което се случва. Обещава му да му предостави още пикантни истории.

Маура научава от радиото и разказва на Ракел, че бащата на Мария Хосе е бил пиян и че е вдигнал голям скандал на едно долнопробно място.

Мария Хосе моли Бруно да я остави на мира, но той ѝ казва, че освен част от парите от наследството, иска да се разведе с Алекс и чак тогава може да я остави на мира.