Капризи на съдбата (Sortilegio)

20 серия

Алекс предупреждава Бруно да не се приближава до Мария Хосе!

Бруно се опитва да изнудва Мария Хосе с един запис, който уличава баща му в пиратство. Той я принуждава да каже на Алекс, че очаква дете от него. Мария Хосе не приема. Взема записа и избягва.

Виктория признава на Алекс, че тя е писателка и в миналото е трябвало да използва фалшиво име, за да публикува книгите си. Тя му дава една книжа, която е написала и казва, че това е историята между баща му и нея.

Мария Хосе разказва на Алекс за шантажа на Бруно. Алекс признава, че въпреки че са полу-братя, има желанието да го убие. Мария Хосе го моли да не цапа ръцете си.

Роберто разказва, че е видял Мария Хосе да взема един мобилен телефон от Бруно и след това да бяга. Ракел настоява, че има нещо между тях двамата и дори може би са любовници.

Алекс казва на Бруно, че по настояване на Виктория ще му позволи да остане в къщата, но го предупреждава да не се приближава до Мария Хосе и му казва, че неговият мобилен телефон е в него. Бруно побеснява и тръгва след него, настоявайки да му върне мобилния телефон и го удря в гърба. Алекс се защитава, удря Бруно по лицето и двамата продължават да се бият.