Капризи на съдбата (Sortilegio)

19 серия

Мария Хосе споделя с Паула, че е влюбена в Алекс!

Алекс търси Руфино и му плаща дълга на Педро. Моли го да не притеснява повече г-н Саманиего.

Алекс моли Аугусто да го остави в апартамента на тъста му, а той ще отиде за Мария Хосе и Педро в клиниката, тъй като трябва да отклонят вниманието на тези престъпници.

Бруно поздравява Улисес, който споменава за сватбата на Алекс и жена му. Бруно изпада в лошо настроение. Улисес уверява, че ще му се вгорчи живота. Ракел обяснява, че е така, защото се е забъркал със съпругата на Алекс и той ги е хванал.

Мария Хосе и Алекс се събуждат. Той я целува нежно. Тя отбелязва, че не може да си обясни какво е станало с него, че се държи толкова различно. Той признава, че ревнува от Бруно, защото се забелязва, че се влюбва много лесно. Мария Хосе е чувства наранена от неговия коментар. Тя му казва, че ако има съмнения относно нея, предпочита да се върне в дома си и да приключат с всичко.

Мария Хосе разказва на Паула, че Алекс е платил дълга на баща ѝ и че не е сигурна вече, че иска да се отдалечи от него, тъй като се влюбва, но се страхува да не се разочарова, както се е случило с Бруно.

Виктория моли Алекс да не гони Бруно и го предупреждава, че ако го направи, тя ще си тръгне с него. Опитва се да защити Бруно и като вижда, че няма никакъв резултат, признава му, че Бруно и Ракел са негови наполовина сестра и брат. Алекс не може да повярва на това, което чува. По-късно, той казва на Фернандо, че Бруно и Ракел са негови наполовина брат и сестра, тъй като Виктория е измамила съпруга си и майка му.