Капризи на съдбата (Sortilegio)

15 серия

Виктория казва на Фелипа, че усеща, че нещо странно става между Бруно, Алекс и Мария Хосе!

Алекс моли да променят клаузите в предбрачния договор и да поделят всичко, но Мария Хосе не иска нищо от него.

Лисет кани Мария Хосе на едно празненство, но тя се двоуми дали да излезе, защото трябва да пита за това Алекс. Лисет и Паула се опитва да повдигнат настроението ѝ и накрая Мария Хосе приема.

Мария Хосе и Паула започват да спорят. Паула я упреква за това, че не е способна да помоли съпруга си да ѝ купи нови дрехи, а Мария Хосе ѝ отговаря, че Алекс не ѝ е никакъв съпруг, защото не е подписвал брачното свидетелство.

Бруно разказва на Ерик, че ще ходи на едно празненство и това ще е подходящ момент да отведе Мария Хосе и семейството ѝ в САЩ.

Мария Хосе моли Алекс да не си играе с нея. Той ѝ отговаря, че това не е истина и че наистина я харесва. Опитва се да я успокои и я кани на вечеря.

Бруно моли Маура на празненството, на което отиват, тя да отвлече вниманието на Алекс, за да може той да отведе Мария Хосе. Маура го гледа удивена и се съгласява да му помогне.

Мария Хосе влиза в стаята си и се изплашва като вижда Бруно. Той ѝ казва, че на следващия ден, през нощта, ще заминат за САЩ. Тя му казва, че не мисли да тръгва по този начин.

Виктория разказва на Фелипа, че има усещането, че става нещо странно с Бруно, Алекс и Мария Хосе. Много неща са се случили напоследък. Първо – Алекс не си спомня да се е женил, а след това си е спомнил. Освен това се притеснява, че Алекс не е добре, защото е казал, че Мария Хосе има съучастник, че го мами и дори иска да го убие.

Алекс се сблъсква с Бруно и го пита кога заминава. Той му отговаря, че ще замине след няколко дни. Мария Хосе върви по същия път, по който и Бруно. Като се сблъсква с Алекс, тя се изнервя. Той я пита дали е с баща си, а след това с Бруно. Тя му отговаря, че е била с баща си, но не се е срещала с Бруно.

Маура отива при Алекс и Мария Хосе. Моли го да ѝ даде съвети свързани с вложенията. Мария Хосе поглежда Алекс с ревност.

Мария Хосе не иска да си тръгва и Бруно отново я заплашва да вкара баща ѝ в затвора. За това, тя накрая тръгва с Бруно и Паула.

Алекс пита един сервитьор дали в видял Мария Хосе и той му отговаря, че не. Алекс започва да я търси.