Капризи на съдбата (Sortilegio)

10 серия

Ядосан, Бруно разпитва Мария Хосе какво е правила в стаята на Алекс!

Виктория споделя с Фелипа, че е много притеснена от случилото се и че ѝ се струва много странно поведението на Мария Хосе.

Ракел казва на майка си, че не може да си обясни как е могъл Алекс да се ожени за Мария Хосе. Тя отбелязва, че има усещането, че тя няма никаква класа и не се съмнява, че на някое събитие може да ги посрами и направи за посмешище.

Алекс пита Мария Хосе защо се държи като непозната с него след като се предполага, че той е изгубил паметта си, а не тя. Мария Хосе му обяснява, че е силно смутена, защото той я е измамил за финансовото си положение и го моли за развод.

Алекс се кара с Бруно за това, че се меси в неговите дела и му забранява да влиза отново в спалнята на Мария Хосе. Бесен, Бруно пита Мария Хосе какво прави в леглото с Алекс. Много обезпокоена, тя му отговаря, че няма причина да му дава обяснения, тъй като се намират в това положение заради него. Бруно я нарича уличница и отбелязва, че явно вече си пада по Алекс.

Фернандо разказва на Алекс, че е говорил с госпожата, която е карала след колата му преди инцидента и тя му е разказала как камиона го е блъснал. Това съвпада със спомените на Алекс и гой потвърждава това пред Фернандо. Той отбелязва, че вече е разбрал едно нещо – някой иска да го убие. Следвайки непоклатимата логика, той обвинява за това Мария Хосе, за която не си спомня.