Муньос – мъж за две жени (Muñoz vale por dos)

Финали

Телевизионният канал Caracol предлага три възможни финала на сериала, но кой ли от тях е истинския?!

Финал 1

Муньос, който вече е имал сърдечни проблеми, не може да намери изкупление, нито щастие, нито спокойствие в един свят, който не толерира, нито приема бигамията като начин на живот. Бодигардът обича еднакво Ноелия и Аманда и е неспособен да избере една от тях, защото това означава да накара другата да страда силно. Той винаги е бил наясно, че иска да бъде и с двете. Тревогата се превръща в огромна тежест за него и накрая един инфаркт го кара да размисли.

Финал 2

Накрая, Аманда и Ноелия разбират, че Муньос е лъжец, който никога няма да се промени и преди всичко, че не заслужава нито една от двете. Тогава се държат като зрели жени и вземат решението, че трябва да постъпят като него и да действат без съчувствие... те свършват в компанията на Кастеянос, който също е изоставен от Виктория и Каролина. Накрая, Муньос се оказва сам, без бившите си съпруги, които са се превърнали в добри приятелки и дори са станали съдружници в ателието на Аманда.

Финал 3

Аманда и Ноелия, стигат до извода, че не могат да живеят без този мъж, който е бил всичко за тях; не биха могли да се откажат от най-добрия съпруг и баща, който може да се открие на света. Те решават да си го делят през остатъка от живота си. Накрая, двете семейства заживяват под един покрив, след като купуват къща с две спални... и всички са щастливи...