Муньос – мъж за две жени (Muñoz vale por dos)

Единадесета част

Муньос е задържан от полицията!

Виктория казва на Кастеянос, че ще се оттегли от президентския пост на групата, защото от сега нататък смята да се посвети на пътувания по света, заедно с бъдещия си съпруг: адвокат Линарес.

Огорчен от новината, Кастеянос отива при Каролина и заявява, че сега, повече от всякога, иска да заснемат сериал за любовната им връзка, защото иска да нарани Виктория на всяка цена. Малко по-късно и няколко питиета в актива, Артуро се опитва да съблазни отново любовницата си.

Дон Аркадио се измъква от дома посред нощ и отива да играе и залага в един долнопробен бар, но когато се оказва в беда, той се обажда на зет си, за да го измъкне от това място. Накрая, Муньос се оказва в по-тежко положение, защото точно в този момент полицията провежда операция, в която той е задържан като предполагаем наркотрафикант.

Дон Аркадио не успява да запази в тайна факта, че Роман е в затвора и разказва цялата истина на Ноелия, която веднага съобщава на Аманда. Жените, изплашени от развитието на нещата, решават да потърсят Виктория, за да им помогне с проблема.

Линарес поема случая на Роман и се опитва да го измъкне по всякакъв начин от затвора. Но случаят се усложнява все повече, защото може да бъде екстрадиран като наркотрафикатн, докато в действителност, това е просто едно объркване.