Муньос – мъж за две жени (Muñoz vale por dos)

Шеста част

Муньос е тежко ранен!

Виктори се среща с Каролина в галерията. Виктория възнамерява да помоли Каролина да убеди Артуро да остави хотела в Богота и къщата и той да се погрижи за всичко останало.

Томас среща Дон Аркадио и го моли за 20-те милиона, които му дължи, но изненадващото е, че Ноелия изважда една чанта с пари и ги дава на Томас. Дон Аркадио съжаляващ я пита дъщеря си от къде е взела парите и тя, бясна, му отговаря, че е била принудена да ипотекира къщата по негова вина.

Мариорис признава, че не е бременна и че е измислила тази лъжа, за да може да напусне дома си. Сега е в ръцете на Муньос решението дали девойката може да остане да живее с тях въпреки измамата.

Мошениците, които планират да отвлекат Кастеянос, наблюдават всяко движение на охраната и успяват да ги заловят. Докато куршуми летят от всякъде, Муньос излага своя живот, за да спаси този на Кастеянос.

Кастеянос вижда, че двете съпруги на Муньос са се срещнали в болницата, решава да им разкрие истината. Двете са решени да потърсят обяснения от общия им съпруг, но са принудени да се успокоят, тъй като лекарите съобщават, че Муньос се е събудил от комата, но е изгубил напълно паметта си.