Муньос – мъж за две жени (Muñoz vale por dos)

Първа част

Роман и двете му семейства!

Каролина казва на Артуро, че тестът за бременност е излязъл позитивен. Той се парализира и изтръпва от уплаха заради всичко, което това означава за неговото семейство.

В това време, Каролина признава на Виктория, че има връзка с женен мъж. Виктория заявява, че ако тя се окаже в позицията на измамена съпруга, ще се разведе незабавно.

Роман се разкъсва, за да може да отиде на празненството на компанията с двете си семейства, без да допусне едното да разбере за другото. Той успява да го постигне с помощта на колегите си, без да знае, че от Гледна и Каликсто, както Пачеко и Лус Естрея се чувстват привлечени един от друг и започват да пишат нова история...

На Муньос се скарва с Ноелия, защото тъстът му пристига да живее в дома му и така нарушава спокойствието на семейството, тъй като възрастният мъж е хитър и манипулатор.

Кастеянос получава писмо, в което заплашват да разкрият пред съпругата му връзката, която поддържа с Каролина. Той на мига заподозира, че самата тя е прибегнала до този план, за да му измъкне пари. След като тя твърдо отрича, Артуро започва да подозира, че Муньос стои зад това, тъй като той е от малцината, които са запознати с неговата тайна.