Свят на хищници (Mundo de fieras)

Финалът

Габриел и Николас откриват мобилния телефон и чуват признанието на Джоселин. Най-накрая те имат доказателство, че тя е убийца.

Жоселин е под влияние, докато си говори как може да накара Марианхела да си плати. Изведнъж отражението й в огледалото започва да я съди и й казва, че някой ден тя ще трябва да си плати за всички престъпления, които е извършила. Тя се развиква на отражението си да мълчи и да си върви.

Сесилия казва на Леонардо, че ще учи медицина в столицата. Той приема тази новина и е много щастлив. Двамата се радват заедно.

Габриел казва на Марианхела, че е открил истината – Джоселин и Мириам са убили родителите й, както имат вина и за това, което се е случило с Луисито, с изключението на смъртта му.

Тиберио отива в апартамента на Кристобал и Паулина и ги моли да му простят. Той обещава да започне нов живот. Карен също е там. Четиримата се прегръщат.

Марианхела отива в къщата и удря шамари на Мириам и Джоселин. Тя им казва, че вече е научила, че те са отговорни за смъртта на родителите й. Двете жени, както може да се очаква, отричат всичко, настоявайки че няма доказателства. В този момент влизат Габриел и Николас и отхвърлят техните твърдения, показвайки им мобилния телефон. Мириам нарича Джоселин глупачка и я удря. Джоселин й го връща. Накрая се появяват и полицаи, които арестуват двете престъпнички.

Леонардо се грижи за някого, когато влиза Херман. Той иска да говорят за Сесилия.

Елса се връща от рехабилитацията си по-рано и се сдобрява с Канделария. Тя се разкайва и Доня Канделария приема извиненията й.

Херман моли Леонардо да се погрижи за Сесилия и да я направи щастлива. Леонардо му обещава да го направи. Много трогателна сцена между тъст и зет.

Джоселин и Мириам са в ареста и спорят. Мириам я обвинява, че е била много глупава, за да признае всичко на Демиан. Джоселин отговаря, че не знае, че е била под наблюдение. Мириам признава на Джоселин, че Клементе е бил прав през цялото време за това, че тя е луда. Като потвърждение на думите на Клементе и Мириам, Джоселин се опитва удуши майка си. Благодарение на навременната намеса на охраната, Мириам оживява.

Марианхела и Габиел са щастливи с двете си деца.

Карен посещава майка си в затвора. Джоселин я отблъсква. Карен казва, че тя може да се разкае, но Джоселин отказва. Полицаите отвеждат Джоселин в женския затвор. Мириам също е отведена в женския затвор. Долорес тихо казва на Едгар, че неговата смърт е възмездена.

Карен плаче безутешно в прегръдките на Габриел за майка си и баба си. Той обещава да й помага. Тогава пристига Рохелио. Той подкрепя и утешава Карен.

Сесилия вижда Леонардо да си опакова багажа. Той й казва, че е много важно за него, но обещава да се върне.

Габриел посещава Джоселин в затвора. Той открива колко сатанинско е нейното сърце и как не се трогва от нищо и за никого. Тя настоява той да не я посещава никога повече и го „проклина“ да бъде вечно нещастен с Марианхела.

Леонардо и Доня Канделария разговарят за Джоселин и Мириам. Тя казва, че те са получили това, което са заслужили. Той изпитва съчувствие към тях, защото те все пак са негова кръв и плът. След това говори с нея за Сесилия и как най-накрая всичко си е дошло по местата. Елса нарича Леонардо „братко“ и те се прегръщат емоционално. Тогава пристигат Силвестре и Канделария и всички се прегръщат.

Леонардо посещава Джоселин в затвора. Тя го нарича „братко“. Той й предлага помощ, но единственото, което иска тя, е да излезе от затвора. Когато Леонардо произнася своята сантиментална реч за това как те са едно семейство, тя го прекъсва и му казва, че никога не е изпитвала чувства като любов. Леонардо обещава да й помогне с каквото може.

Елса и Силвестре се разхождат и разговарят за новия си живот. Тогава, изведнъж се появява Мастин, напълно пиян, раздърпан и разсеян. Елса иска да разбере какво е станало с него, но Силвестре не иска да я оставя сама с него. Той обяснява, че Елса я очаква голямо бъдеще, за разлика от Мастин, който няма такова.

Джоселин е поместена в психиатрична клиника. Тя изглежда така, все едно има план. Тя забелязва една малка пръчка (лост) на пода. Джоселин се преструва, че й прилошава и камионетката спира. След като се освобождава от белезниците, тя удря полицая с пръчката/лоста и се измъква. Джоселин избягва, но когато вижда отражението си, духовете на Клементе и Федерико, които я осъждат.

Николас съобщава на Габриел, че Джоселин е избягала от затвора. Те тръгват да я търсят.

Демиан се присъединява към духовете на Клементе и Федерико. Те продължават да я осъждат, наричайки я „убийца“. Джоселин е много разстроена и изглежда зле. Тя не издържа и се втурва към прозореца. Тя побягва и почти е блъсната от кола. Това е колата на Габриел. Той тръгва след нея. Тя се качва на една сграда. Габриел настоява тя да се върне и да поеме вината си. Преди да се хвърли от покрива, тя моли Габриел да й прости.

Карен, Долорес, Николас, Леонардо и Габриел са се събрали около тялото на Джоселин. Тя моли всички за прошка. Тя се обръща към Леонардо и му пожелава всичко най-хубаво, след това казва на Карен, че много я обича. Накрая се обръща към Габриел. Тя му признава, че той е бил единствената й любов и му пожелава да бъде много щастлив с Марианхела и децата си. Джоселин умира. Карен плаче безутешно

Минава време...

Педро се е върнал и се е събрал с Диана. Рохелио също се е сдобрил. Паулина и Хуна Кристобал очакват своето дете. Всички от семейството са щастливи.

Леонардо казва на Мириам, че няма да я изостави и ще й помогне както може. Тя се разчуства, когато на тръгване, той я нарича „мамо“. Мириам му извиква да се върне и го нарича „сине“. Тя го моли за прошка и той й я дава. Двамата се прегръщат.

Сватбата започва – всички присъстват. Леонардо отвежда Марианхела до олтара. Церемонията се води от свещеника. Най-накрая влюбените са обявени за съпруг и съпруга.

Марианхела и Габриел плават по езерото, където Луисито и Давид са умрели. Всички се сбогуват с тях. Те се уверяват в любовта си един към друг и се целуват страстно.

Край!