Италианската булка (Muchacha italiana viene a casarse (2014))

11-15 серия

Мръсната игра на Федерика!

При появата на Фиорела в ранчото, Педро вярва, че е измислила болестта на сестра си, за да се възползва от тях. Тя настоява, че не е лъжкиня, а просто си търси достойна работа, за да може Джана да води спокоен живот на село. Фиорела заявява това с високо вдигната глава.

Думите ѝ трогват младежа, който отива да говори с баба си с молба да я наеме. Доня Елоиса приема, въпреки че по-късно я очаква изненада, когато вижда новата си служителка. Тя се държи все едно е икономката на дома.

Независимо от гафа, госпожата оценява честността на новодошлата и се смее със сълзи в очите на нейните шеги. Това не остава незабелязано от близките ѝ, които започват да се страхуват от прислужницата.

Федерика открадва лекарствата на Джана от чантата ѝ, за да си направи шега. Тя не подозира, че момичето ще изпадне в криза, докато язди кон.

Педро открива девойката припаднала близо до реката, взема я на ръце и я връща в имението. Изплашена, Фиорела открива, че лекарствата ѝ липсват. Отбелязва, че сама ги е сложила там, а сега ги няма. Страхува се, че ако не ги изпие, ще умре.

Разгневена от отношението на семейството на съпруга си, Соня упреква Освалдо, че не я е защитил пред тях.

Същата седмица, Доня Елоиса съобщава на Гаел, Роксана и Соня, че трябва да започнат работа в офиса и ги предупреждава да не се скатават. И това, което се случва е, че с първата стъпка в компанията, те са принудени да се броят с персонала.