Италианската булка (Muchacha italiana viene a casarse (2014))

6-10 серия

Страховита наследница!

Таня инсценира самоубийство с флакон хапчета, за да привлече вниманието на любовника си. „Животът ми няма смисъл без теб“, написва в дневника си, за да го изплаши. След това излиза на балкона, за да подиша свеж въздух, но има толкова лош късмет, че се подхлъзва и пропада.

Няколко минути по-късно, Педро пристига в сградата и е шокиран да види безжизненото тяло на актрисата проснато на земята. Фидел го съветва да не се приближава: „Не ти е изгодно да се забъркваш в скандал, както и семейството си“.

От друга страна, Фиорела влиза в апартамента на Таня и отнася дневника ѝ преди да пристигне полицията. Като прочита последните думи, тя остава убедена, че Педро е виновен за самоубийството ѝ.

В ранчото Лос Анхелес, Доня Елоиса очаква семейството си за прочитане завещанието на Дон Максимо, починалия ѝ съпруг. В присъствието на всички, нотариуса съобщава, че тя ще бъде отговорна за предоставянето на пари за всеки, колкото сметне за подходящо.

Рейналдо и Адела Сегура обясняват на Виторио, че са подслонили две италиански момичета в беда, без да знаят, че една от тях е негова годеница. Те са се опитвали да открият някой, който ги познава, но са изгубили всичко, което са носели.

Джана отново припада и лекарят предупреждава сестра ѝ, че състоянието ѝ е крайно притеснително. Посъветва я да сменят средата – това може да подобри състоянието ѝ.