Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

132 серия

Лилиана се среща с Едуардо!

Лилиана е в стаята си и гледа в градината. В този момент се появяват Артемио, Едуардо и Барбара. Артемио се приближава до Лилиана, за да й каже, че има посетител. Едуардо я гледа развълнувано, а Лилиана се зарадва. Артемио забелязва, че на нея й харесва изненадата, докато Едуардо се притеснява, че тя може да го разпознае и може да го назове с истинското му име. Артемио, воден от интуицията си, пита дали тя познава този мъж и тя отговаря положително. Едуардо се напряга, докато Барбара и Артемио очакват отговора.

Присила и Владимир спорят, когато са прекъснати от гласа на Анибал, който моли да му отворят вратата. Присила се изплашва, че са я разкрили. В този момент Владимир отива да отвори вратата. Анибал не обръща внимание на Владимир, който го поздравява и се насочва към Присила, молейки за обяснение какво прави там. Тя умира от страх.

Артемио моли Едуардо да бъде честен и да му каже защо толкова много се интересува от семейство Елисалде. Той е много напрегнат и се чувства като в капан. Артемио се изненадва, когато Едуардо му казва, че няма намерения да помага на семейство Елисалде. Едуардо признава, че пристигането му в Мексико е подтикнато от желанието компанията Power Milk да погълне Групата Лактос. Той уверява Артемио, че има същите намерения като него. Освен това казва, че се е съюзил с Барбара, за да може по-бързо да постигне целите си.

Присила остава без думи, когато Анибал й предава резултатите от изследванията си. Той я уверява, че вече знае истината.

Едуардо влиза в стаята на Лилиана и разговаря с нея насаме. Благодари й за това, че не е разкрила истинската му самоличност и я уверява, че ще я измъкне от там, колкото се може по-скоро. Но за негова изненада, тя не иска. Едуардо й обяснява, че Артемио е виновен за всичко лошо, което се е случило. Лилиана обяснява, че Артемио е син на Ана Грегория Браво и потвърждава, че бавачката й Соледад е оставила ключ за разгадаване на тайната. Нетърпелив, той я моли да му каже истината. Лилиана му показва един кашон и му казва, че всичко е написано. Едуардо отваря кашона и изважда дневника на Ана Грегория Браво...