Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

111 серия

Барбара научава, че Аурора търси майка си!

Артемио се обажда по телефона на Барбара, за да й каже, че има новина за нея, която сигурно ще я направи много щастлива. Тя е заинтригувана и иска да разбере за какво става дума. Артемио казва на Барбара, че е открил бижуто, което е било изгубено. Тя предполага, че става дума за Лилиана, която беззащитна се усмихва срамежливо. Барбара затваря телефона и остава наистина много щастлива от тази новина.

Росенда разказва на Барбара, че Аурора й е признала, че кърпичката с инициали С. Р. е единственият спомен, който има от майка си. Хиената изпада в криза като чува това и е изплашена. Барбара научава, че Аурора не знае много за майка си, тъй като никога не я е познавала, но е започнала да я издирва, защото е сигурна, че е жива. Барбара моли Росенда да не оставя Аурора да си тръгне следващия път, когато видя. Тя я умолява през сълзи.

Дамян се обажда на мобилния телефон на Едуардо, за да помоли да му даде да говори със съпругата му. Той я свързва с него, но не може да прикрие ревността, докато излиза от стаята, за да я остави сама. Дамян настоява Фернанда да му обясни какво прави в дома на Франко. Тя замълчава, тъй като не знае какво да отговори.

Фернанда се изненадва да види Дамян, който я очаква. Той й казва да се подготви за тяхната първа брачна нощ. Фернанда е неспокойна и не знае как да се измъкне.

Барбара наблюдава Лилиана, докато й казва, че тя е ключа, нужен й, за да приключи със семейство Елисалде. Артемио я пита какво смята да прави с нея. Тя му отговаря, че ще даде доказателството, което семейството толкова очаква.