Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

106 серия

Аурора се изненадва, когато открива, че е гола заедно с Камило!

Камило подава на Аурора флакона и й казва, че с няколко капки от него, ще се почувства по-добре. Аурора го взема, отваря и си капва няколко капки. Камило се усмихва дяволито и й казва, че ще остане при нея, докато не се почувства по-добре. Аурора му се усмихва благодарствено.

Фернанда пита Едуардо дали ще се почувства неудобно, ако Ерика научи, че са заедно. Той й отговаря положително, тъй като Ерика и той ще се женят. Фернанда замръзва.

Аурора попада под ефекта на капките, които Камило й е дал. Той се възползва от положението, за да й свали блузката, а тя му казва, че се чувства много странно. Камило я слага върху леглото и й казва, че така ще се почувства по-добре. Той сваля полата й, докато съблича ризата си и я гледа сладострастно.

Аурора идва на себе си и е шокирана да види, че е гола заедно с Камило. В този момент в стаята влиза Барбара и заявява, че е знаела, че това ще се случи. Аурора се опитва да обясни на Барбара, но дори и тя не разбира какво се е случило. Барбара я уверява, че е преспала с Камило. Барбара гледа с презрение Аурора и й казва, че няма нужда от никакви обяснения, тъй като много добре знае какво е видяла. Упреква я, че е предала доверието й, което й е гласувала като на собствена дъщеря. Аурора не може да се защити и се отчайва. Барбара захвърля дрехите й на земята и й казва, че ще има нужда от тях. Барбара съветва Аурора да си върви, за да попречи на Сантяго да научи за нейното предателство. В противен случай, тя сама ще му каже.

Фернанда отива в болницата, за да разбере как е Дамян. Лекарката й обяснява какво е положението му, докато Фернанда страда заради случилото се.