Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

97 серия

Едуардо се сгодява за Ерика!

Едуардо казва на Ерика, че в нощ като тази – изпълнена с изненади, те трябва да обявят своя годеж. Тя и Камило не обръщат внимание на това, което чуват.

Ерика казва на Фернанда за това, което й е предложил Едуардо. Тя е изненадана и отбелязва, че това вече са го направили. Ерика приема, че е така, но я уверява, че сега е на сериозно. Фернанда замълчава, а очите й се изпълват със сълзи. Ерика е изненадана от нейната реакция и я пита за причината за нейните сълзи.

Едуардо пита Камило какво би дал, ако го убеди, че колата на баща му е при него. Без да знае какво да отговори, той приема това за шега. Едуардо го уверява, че говори сериозно и оставя Камило много притеснен.

Едуардо взема думата пред гостите си, за да им каже, че има три причини за празнуване. Фернанда с нетърпение очаква да чуе какво има да каже. Едуардо представя Ерика пред всички като своята приятелка и обявява, че от този момент са годеници. Фернанда остава разтърсена от тази новина, докато всички гости ръкопляскат.

Докато танцуват, Ерика пита Едуардо за отсъствието на любов. Той й отговаря, че не я обича, но това не означава, че не я харесва. Фернанда, която танцува с Дамян, не може да свали очи от тях.

Ерика моли Едуардо да я целуне, за да покаже на жената, която той обича, да разбере, че вече не толкова важна. Едуардо не знае какво да направи, но се приближава за целувка.