Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

90 серия

Лилиана разкрива истината в ужасяващ запис!

Фернанда уверява, че е готова да изслуша до край записа, в който Лилиана обвинява Барбара за смъртта на майка си. Тя остава изумена. Записът продължава и се чува гласът на Лилиана като девойка. Тя умолява някой от семейството й да я чуе и да й повярва. Съвсем ясно е, че този запис е направен пет дни след смъртта на майка й. Лилиана е убедена, че баща й прави всичко, което Барбара му каже и че именно тя е дала заповед да я затворят; освен това, братята й Анибал и Камило също са били под влиянието на тази жена. Тя не може да разчита на Фернанда и Сантяго, защото са много малки. Тя признава, че се страхува, че никога няма да излезе от там, тъй като заповедта е да я инжектират всеки ден с лекарство. Казва, че всеки път, когато баща й идва на посещение, й дават лекарства, от които езикът й се надува и не може да говори нормално. Уточнява, че в деня, в който прави записа, не са я упоявали, защото докторът й е казал, че иска да запише нейната история и че след това отново ще я упои. През хлипания, тя умолява семейството й да й повярва, че не тя е убила майка си. Уверява, че когато е направила записа, не е била луда... Фернанда не може да повярва на това, което са причинили на сестра й и се разплаква безутешно. Но е решена да разкрие истината за убийцата пред баща си. Едуардо я гледа впечатлен.

На едно семейно събиране, Гонсало съобщава, че е решил да раздели собствеността си приживе. Всички се споглеждат изненадани. В това време, Фернанда не сваля очи от Барбара, докато си повтаря наум: „убийца, убийца...“

Едуардо осигурява свободата на Лилиана и изпълнява обещанието си. Той пристига за нея в клиниката, където тя е била затворена повече от петнадесет години. Взема я в прегръдките си и излиза заедно с нея. Докато се отдалечават, Едуардо уверява Лилиана, че вече е свободна и има собствена къща, без медикаменти и без хора, които биха могли да я наранят. Освен това, той иска да й помогне да се възстанови. Тя му се усмихва щастлива.