Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

89 серия

Едуардо пуска на Фернанда запис, който може да промени живота й!

Д-р Обрегон показва на Едуардо една касета и го уверява, че си струва цената (два милиона песос), която иска за нея.

Флоресита забелязва, че Владимир докосва корема на Присила е изненадана, тъй като й се струва, че той се сбогува с бебето.

Едуардо изслушва записа на касетата, която получава от Обрегон. Той го пита от кога има този запис и дали някой друг знае за него. Докторът го уверява, че никой не знае за записа и че той е от преди петнадесет години. Той настоява да приключат със сделката. Едуардо го поглежда с отвращение.

Едуардо отива при Фернанда и й дава да чуе записа, който е открил. Тя се двоуми, защото не знае за какво става дума, но след като чува записа, изпада в ужас. Записът е на Лилиана като тинейджърка. Тя разказва подробно на д-р Обрегон какво се е случило – как е чула Барбара да говори по телефона и е казала, че Соледад вече не е проблем, а мъжът, с когото е разговаряла, й е наредил да се отърве от майка й. След това разказа продължава със случилото се в стаята на майка й, когато са я открили мъртва и как Барбара я е обвинила, че я е убила. На въпроса на д-р Обрегон кой го е извършил, Лилиана избухва в плач... Фернанда спира записа и пита Франко от къде е намерил този запис. Той я поглежда със съчувствие, но си замълчава. Едуардо уверява Фернанда, че ако продължи да слуша записа, животът й ще се промени. Препоръчва й да го изслуша внимателно. Тя го поглежда развълнувана.