Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

87 серия

Едуардо и Фернанда отново чувстват любовта!

Едуардо показва на Фернанда акта за раждане. Тя го пита защо този документ е толкова важен. Едуардо указва, че е така, защото принадлежи на Артемио Браво и че този мъж има директна връзка с всичко, което се случва с Лилиана през всичките тези години. Фернанда го пита дали Лилиана знае кой е Артемио. Той вярва, че е така, но не е успяла да му каже нищо заради ефекта на лекарствата, с които са я тъпкали през годините, може би и паметта вече й изневерява и не й позволява да си спомни. За това той смята, че е изключително важно да започнат с нейната рехабилитация колкото се може по-скоро. Фернанда се съгласява да му помогне и казва, че иска да изкарат Лилиана от клиниката колкото се може по-скоро. Фернанда иска да знае колко ще струва всичко, за да види как да осигури парите без да събужда подозрения в дома си. Едуардо й отговаря, че всичко ще бъде за негова сметка, тъй като има дълг към Лилиана. Фернанда го пита какво дължи на сестра й, но той не й отговаря.

Барбара пита Макарио дали си струва да инвестира в тези земи. Мъжът се приближава до ръба и Барбара го блъсва в гърба. Той пада в пропастта.

Фернанда пита Едуардо кога смята да премести Лилиана. Той я уверява, че ще е същата нощ, че ще говори с д-р Обрегон, за да по подготви всичко. Едуардо разпитва Фернанда кога е познала любовта. Тя му отговаря, че е успяла да срещне любовта, когато е била момиче. Той я пита дали любовта, която е срещнала като дете, прилича на това и я целува страстно. В далечината се вижда Барбара, която ги наблюдава. Барбара наблюдава злобно Фернанда и Едуардо, след което си тръгва. Двамата се отделят един от друг. Едуардо я моли за прошка и й казва, че се е оставил на импулс. Фернанда е убедена, че той е направил това, защото го е искал, а това, което е последвало, е било решение и на двамата.