Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

86 серия

Гонсало решава да остави на Барбара 75% от състоянието си!

Барбара казва на Камило, че Хасинто никога не би му се противопоставил и за това смята, че зад всичко това стои Франко Санторо. Камило й отвръща, че Хасинто му е казал, че ще го остави на мира, ако му каже защо тя е поела вината за кражбата на колата на Гонсало. След това той си дава сметка, че Барбара има право като казва, че зад постъпките на Хасинто стои Санторо.

Едуардо казва на отец Боско, че трябва да се срещне с Артемио Браво без той да го очаква, но за това има нужда от неговата благословия. Той го уверява, че винаги и когато не причинява зло на никого, ще я получава от него (благословията).

Фернанда предлага да проведат разследване, за да проверят дали е вярно или не, че Флоресита предава информация за Проласа. Когато Владимир научава, той заявява, че никога не би позволил да й навредят и сега не знае как да излезе от този проблем.

Едуардо казва на Грасиела, че ще й даде сто хиляда долара в замяна на съдържанието на кутията. Тя отваря чантата си и предава на Едуардо акт за раждане, който е открила вътре. Напрегнат, той взема листа и бавно го отваря. Започва да го чете, но не се издава, когато вижда, че става дума за Артемио Браво.

Адвокатът разпитва Гонсало дали смята да лиши от наследство децата си. Той го уверява, че единствено иска да защити съпругата си. Адвокатът се притеснява, че той взема решение, за което по-късно може да съжалява. Гонсало му отговаря, че би съжалявал само, ако умре и остави необезпечена съпругата си. За това е решил да й остави 75% от състоянието на Барбара, а останалото – на децата си. Адвокатът го предупреждава, че след като подпише това завещание, ако поиска, Барбара може да остави него и децата му на улицата. Въпреки това предупреждение, Гонсало подписва.