Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

73 серия

Аурора казва на Сантяго, че не може да бъде с него, защото е влюбена в друг!

Франко казва на Фернанда, че става дума за един мъртвец и има причини да мисли, че този мъртвец е изпълнявал заповеди на Камило. Той изяснява, че не го обвинява, тъй като може би е невинен, но иска да разбере какви са истинските намерения на Камило като се опитва да разнищи живота му. Той моли Фернанда да му помогне за това... в това време, Барбара се е скрила така, че те да не могат да я видят.

Хайро упреква Доминга за това, че е наела стая за един, а е с Аурора.

От колата на Гонсало, през бинокъл, Камило наблюдава ранчото и не вижда никакво движение. Той се обажда на Барбара, за да й съобщи, че ще влезе. Тя го уверява, че Санторо е на вечеря с Фернанда и му нарежда да провери всичко.

Гонсало дава много добри препоръки за Санторо на Агустин.

Аурора търси Сантяго. Тя му казва, че не може да се омъжи за него, защото е влюбена в друг мъж. Той я пита дали обича този индивид и Аурора потвърждава.

Фернанда уверява Едуардо, че въпреки че е един непознат, нещо в погледа му я кара да му се довери.

Камило удря с коляно в един стол. Стив чува шум, взима стик за голф и излиза, решен да се изправи срещу нарушителя. Камило се качва в стаите и се обажда на Барбара. Тя му нарежда да напусне ранчото незабавно. В това време, Стив премества колата на Камило.

Сантяго споделя с Фернанда своите несгоди, а именно, че Аурора е влюбена в друг мъж.

Барбара пита Фернанда дали Ерика вече има планове за сватба със Санторо.

Доминга се договаря с Хайро Аурора да забавлява клиентите в бара през нощта. Аурора не приема и опитва да избяга, но Хайро я залавя.