Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

70 серия

Едуардо кани Фернанда на вечеря!

Едуардо показва на Гардения писмото, което тя му е написала като дете. Моли я да не мисли, че не я обича и я уверява, че я обича само като сестра, а Фернанда винаги е била голямата му любов, но сега е омъжена. Той моли Гардения да му даде нещата, които са намерили в дома на Соледад. Той се надява да открие писмата, които му е писала Фернанда.

Едуардо се обажда на Фернанда и я моли да приеме поканата му за вечеря. Тя му напомня уговорката им (отношенията им да са на професионална основа само). Той й казва, че това, което трябва да обсъди с нея е много деликатно и просто иска да говори с нея насаме.

Сантяго и Аурора обсъждат сватбата си. Тя се разстройва, защото на сватбата й няма да присъстват родителите й и никой няма да я придружи в този толкова важен за нея ден.

Барбара вижда чантата на Аурора. Тя открива една кърпичка с инициали Р.С. Тя отива в стаята си с много изненадано изражение на лицето.

Венера съобщава на Хайро, че го търси Франко Санторо. Той се напряга.

Барбара пристига в кабинета на Артемио, слага пред него кърпичката с инициалите й и настоява за обяснение. Барбара споменава, че една девойка е пристигнала в имението и това момиче е на възрастта, на която би трябвало да нейното дете. Артемио я уверява, че детето й е умряло и й нарежда да изгони девойката от имението.

Артемио съобщава на Доминга, че Аурора е в имението на Елисалде. Настоява да отиде да я прибере или в противен случай ще я убие.

Едуардо казва на Хайро, че е съучастник на Лусио в убийството на Мансанарес. Моли го да му сътрудничи и да му каже какво се е случило в дома му и в замяна няма да го предаде на властите. Хайро го уверява, че ако го издаде, Силвестре ще пострада.

Лилиана не обръща внимание на това, което й показва Мартина. Тя само повтаря името на Едуардо.

Едуардо и Хасинто се съмняват Хайро да знае нещо за Едуардо Хуарес. Питат се дали Мансанарес е казал нещо на Камило. Хасинто отбелязва, че ако го е направил, Хиената вече знае, че Франко Санторо е Едуардо Хуарес.