Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

66 серия

Барбара казва на Гонсало, че са откраднали огърлицата й и обвинява Дамян!

Гардения предава на Едуардо паспорта и го пита дали трябва да го нарича Едуардо или Франко. В този момент пристига Фернанда, но не чува разговора им.

Лусио излиза с шофьорска униформа, носи един куфар и се старае да не го забележат.

Барбара казва на Гонсало, че са откраднали огърлицата, която той е подарил на годишнината и обвинява за това Дамян. Тя го моли да не го издават, защото не иска да нараняват още повече Фернанда. Той говори с Бергер и му нарежда да издирят бижуто.

Фернанда казва на Едуардо, че знае историята за това сърце и че децата не са заедно, защото съдбата се е отнесла жестоко с тях. Тя вярва, че този мъж е провалил сватбата й. Той отбелязва, че това е реакция на мъж, който все още я обича и че тя е престанала да го обича. Когато Фернанда споменава, че той никога не е отговорил на писмата, които му е изпращала по Соледад, Едуардо се напряга.

Маргарита и Хасинто не искат да съобщават на властите за убийството на Рене от страх да не ги забъркат и тях. Предпочита да разкажат на Едуардо. Но когато отиват да го търсят, Гардения им казва, че Едуардо е излязъл и ги моли да не казват нищо на полицията, защото може тя да пострада.

Дамян изпраща e-mail на Барбара, в което й казва, че щом иска война, война ще получи и я предупреждава, че много скоро ще чуе за него.

Едуардо казва на Фернанда, че ще се наложи да съборят стария хамбар, за да могат да изградят центъра. Той се изненадва като вижда, че това натъжава Фернанда и най-вече като разбира колко много означава за нея. Тогава той й предлага да създадат център за жени и забелязва радостта й. Той отбелязва, че мъжът е бил привилегирован, че я е обичал до смъртта си. Фернанда му отговаря, че не бива да завижда на мъжа, който е умря и признава, че ако научи, че този мъж в действителност не е умрял, тя ще го намрази така, както никога преди не е мразила.

Камило шпионира Аурора и Сантяго, докато се целуват. След това я кани да се разходят на кон, но тя му отговаря, че е заета със Сантяго. Те заминават за Мексико, за да разследват телеграфните записи и човека, който ги изпраща всеки месец на една и съща дата.

Присила иска да разбере кой е свръзката на Владимир в Лактос.

Лусио отива да продаде огърлицата на Бергер, който излиза уж за парите, а се връща в двама полицаи, които го отвеждат в участъка и съобщават на Барбара, която трябва да подаде жалба.

Отец Боско чува името на Рене Мансанарес и излиза, решен да го види.