Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

59 серия

Едуардо иска да разбере дали Фернанда обича Дамян или не!

Барбара казва, че вече е говорила с Франко за случилото се и могат да обвинят Дамян.

Дамян изкрещява, че Барбара Греко си заслужава прякора Хиената.

Едуардо уверява Фернанда, че няма за какво да се обвинява. Поддавайки се на импулсите си, тя го прегръща. След това се осъзнава какво прави и се отдръпва. Приема предложението му за текила. Тя споделя с Едуардо, че меденият й месец е окончателно провален и че бъдещето на семейството й е в техните ръце.

Гонсало моли комендант Лосая да се срещнат по спешен въпрос. Притеснен, той упреква Анибал и Камило, че предпочитат отмъщението, а не се замислят за чувствата на Фернанда.

Обрегон моли Едуардо да се срещнат, тъй като е прекъснал връзката си с Барбара Греко и сега съдбата му зависи само от него.

Мартина казва на Лилиана, че кучето Обрегон вече е разбрало кой е господаря.

Хайро е доволен, вярвайки че ще вкарат Франко в затвора.

Венера уверява Хайро, че не знае къде е Мартина. Моли го да я наеме отново.

Дамян казва на Владимир, че ще направи него и Присила милионери, ако те му помогнат. Измисля, че Барбара е заплашила да изпрати да го убият и за това никой не бива да знае, че той е там.

Фернанда споделя с Едуардо, че Дамян е изчезнал с три милиона долара, семейство Елисалде зависят от сдружаването му с него, а братята й я обвиняват за измамата на съпруга й.

Камило казва на коменданта, че Дамян е избягал с три милиона долара. Анибал коментира, че Барбара е открила липсата. Той показва снимка на Дамян, за да я използват при издирването. Гонсало не иска да предприемат драстични мерки, мислейки за Фернанда.

Владимир настоява, че наистина обича Присила и не смята да я шантажира.

Барбара се преструва, че комендант Лосая е забравил нещо, настига го и го уверява, че Гонсало е променил мнението си и предпочита да се изправи пред обществен скандал, отколкото да изгуби компанията си, която е градил цял живот.

Едуардо казва на Фернанда, че иска да разбере дали тя обича Дамян или не, защото това ще покаже дали иска да спаси семейството си от нанесената вреда или иска да предпази съпруга си. Фернанда твърдо му отговаря, че обича Дамян, но не би застанала срещу семейството си заради него.

Стив коментира пред Едуардо, че вече разбира защо той е толкова влюбен във Фернанда. Едуардо, с болка и ревност, го уверява, че вече не я обича, а я мрази от дъното на душата си.