Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

58 серия

Дамян се оплаква на Барбара, че парите не са приведени по неговата сметка!

Фернанда споделя със Сантяго, че очаква да потвърди подозренията относно Дамян.

Лилиана се събужда. Грасиела й се представя като вдовицата на Сиро Палафокс. Пита дали Лилиана знае нещо за патентите му. Девойката напада Грасиела.

Анибал съобщава на Гонсало, че от банката е научил, че липсват три милиона долара. Единствените, които са имали достъп до тази сметка, са били Барбара и Дамян.

Грасиела настоява Мартина да научи от Лилиана всичко, което знае за патентите като в замяна й предлага добро възнаграждение.

Барбара съобщава на Артемио, че Фернанда е разкрила, че съпругът й е един измамник и че положението се усложнява.

Владимир пита Присила дали е проверила състоянието на сметката със своите инвестиции и дали всичко е наред.

Фернанда моли Барбара да провери банковите сметки. Тя се преструва на притеснена и настоява да открият къде е Дамян незабавно.

Дамян проверява през Интернет състоянието на сметката си. Той се притеснява и се обажда на Барбара. Фернанда научава за обаждането.

Притеснен, Гонсало пита Барбара с кого е била в клуба.

Артемио дава на Рене два дни, за да научи всичко за Едуардо и да ликвидира отец Боско.

Барбара показва на Гонсало извлечение за прехвърлянето на три милиона долара по сметката на Дамян.

Едуардо споделя със Стив, че има 24 часа, за да се спаси или да се провали.

Анибал и Камило разпитват Фернанда дали знае къде е Дамян. Тя ги уверява, че не знае нищо и признава своята грешка да се влюби в грешния човек.

Лилиана казва на Мартина, че не е луда и че Хиената ще убие баща й.

Барбара казва, че трябва да съобщят за липсата на пари. Тя не е сигурна дали ще могат да си върнат парите, а Power Milk едва ли ще поискат да се сдружат с тях.

Дамян се представя за Франко Санторо, за да говори с Барбара. Тя отговаря от кабинета си. Дамян й казва, че в сметката му са депозирани само 300 долара. Тя му отговаря, че това е предостатъчно за един плъх, за да се покрие и че тези пари трябва да му стигнат за цял живот. Предупреждава го да не се появява в дома на семейство Елисалде.