Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

46 серия

Фернанда упреква Дамян, който не разбира дали наистина са женени!

Сантяго убеждава отец Иньиго, че той и Аурора са принудени да избързат със сватбата. Свещеникът трябва да открие кръщелното на Аурора.

Барбара се зарадва, когато чува от Гонсало, че компанията не върви никак добре, защото това означава, че скоро може да се освободи от оковите на Артемио Браво.

Томаса съобщава на Фернанда за месата за Сиро. Тя коментира пред Дамян, че трябва да отложат пътуването си. Той я упреква за това, че семейният бизнес пречи на техния брак.

Обрегон позволява на Лилиана да присъства на месата за Сиро.

Фернанда упреква Дамян за нападките му срещу нея. Уверява го, че независимо дали го приема или не, трагичния край на Едуардо и Соледад е по вина на всички, които присъстват на месата. Фернанда е решена да посети Лилиана. Барбара нарежда на Дамян да я придружи.

Хайро изгонва Венера от бара, защото тя отказва да му каже къде е Мартина.

Адолфина отбелязва, че Лилиана и Мартина не са там. Обрегон излиза да ги търси. Грасиела го спира. Фернанда и Дамян пристигат в клиниката. Притеснен, Дамян казва на Фернанда, че ще я изчака навън.

Обрегон пита Едуардо дали Лилиана е при него.

Отец Иньиго не открива кръщелното свидетелство на Аурора. Той предлага да отиде в училището на монахините, където е учила. Най-вероятно ще открие кръщелното си там.

Едуардо обяснява на Обрегон какво ще последва, ако Фернанда разбере, че Лилиана не е в клиниката. Уверява го, че тя ще се върне и настоява да му потвърди, че ще е в безопасност там.

Фернанда моли Обрегон да й позволи да се види с Лилиана. Той я моли да изчака. Влиза в банята, където се крие Едуардо и му казва, че е съгласен да изпълни всичко, което поиска, ако му каже къде е Лилиана.

Едуардо пита Мартина дали ще продължи да му помага. Тя потвърждава. Той обещава да се погрижи за Силвестре и за нея.

Хайро заплашва Силвестре, за да му каже къде е Мартина.

Лилиана предлага на Фернанда да избягат и да отидат в дома на Едуардо, за да му каже, че го обича много повече от приятел.

Дамян събира вещите си и уверява Барбара, че му е писнало от нея и Фернанда. Той не иска да продължава така. Той е сигурен, че бракът му ще се превърне в ад, за това е решил да се възползва от всички тайни, които знае за нея.