Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

44 серия

Барбара пита отец Боско дали Едуардо е споменавал коя е Хиената!

Отец Боско съобщава на Барбара, че Едуардо се е самоубил и че някой е наранил жестоко него и Соледад, някой, когото Едуардо е нарекъл Хиената. Тя остава изненадана. Барбара разпитва отец Боско дали Едуардо е казал коя е Хиената. Свещеникът признава, че в действителност не си спомня дали става дума за жена. Барбара посещава гроба на Едуардо и Соледад и ги проклина.

Едуардо уверява Лилиана, че винаги ще се грижи за нея и че също така може да разчита на Мартина.

Едуардо се изправя срещу Обрегон. Той отбелязва, че се е замесил в голям проблем със смъртта на Сиро.

Фернанда признава на Дамян, че Едуардо е бил първата й любов. Той я пита дали се притеснява от срещата си с Франко Санторо.

Анибал моли Фернанда да обясни на Франко проекта за социалния център и че трябва да му каже всичко, което той поиска.

Сантяго се представя пред Доминга. Коментира, че е годеникът на Аурора и че девойката се е върнала, за да поиска разрешението й да се оженят. Той измисля, че е голям художник и че няма да липсва нищо нито на Аурора, нито на нея.

Грахалес съобщава на Гонсало, че поне една седмица няма да могат да възстановят производствения процес. Дамян е убеден, че това ще доведе до фалит, тъй като ще завалят оплаквания от клиенти.

Артемио нарежда на Барбара да направи с отец Боско това, което е направила с Монсерат.

Фернанда отбелязва пред Едуардо неудоволствието си от това, че е наел Гардения. Той я уверява, че тя не е мислела да се връща на работа в имението и за това я е наел. Фернанда се опитва да му обясни защо не е признала на Дамян за предишните им срещи.

Гардения изпитва страх, че може да я принудят да се върне на работа в имението. Хасинто я уверява, че това няма да се случи.

Едуардо обяснява на Фернанда, че сдружението между „Лактос“ и „Power Milk“ зависи само от нея.