Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

40 серия

Фернанда споделя със Сантяго за разговора си с Лилиана!

Лилиана уверява, че Едуардо я посещава всеки ден и казва на Фернанда, че е постъпила зле като се е омъжила за Дамян. Фернанда пита как е Едуардо, а Лилиана му отговаря, че може да си представи как е след като не знае дали тя все още го обича. Фернанда казва на сестра си, че всичко е свършило преди много години.

Едуардо разказва на Мартина своята история и споделя за желанието си да отмъсти. Тя се съгласява да му помага.

Обрегон казва на Фернанда, че Лилиана постоянно се влошава. Признава, че Едуардо не е оставил никакви данни за себе си, само една визитна картичка с неговото име.

Лилиана отказва да напусне клиниката. Обрегон инжектира на Лилиана успокоително, за да й попречи отново да избяга.

Мартина няма къде да отиде. Едуардо я успокоява и й казва, че нещата ще се подредят.

Едуардо казва на Обрегон, че от този момент, Мартина ще се грижи за Лилиана или в противен случай, той ще се обади на близките на пациентите, за да им разкаже какво се случва там. След като вижда, че Лилиана отново е упоена, той моли Мартина да не позволява на никого да влиза в стаята й и да не й дават повече лекарства.

Дамян уверява Барбара, че Лилиана е наговорила глупости на Фернанда. Тя получава обаждане, с което я предупреждават за проблеми с пастьоризацията.

Фернанда разказва на Сантяго за разговора си с Лилиана. Той й казва, че Едуардо най-вероятно я обича и за това се е опитал да провали сватбата й – за да си отмъсти. Сантяго пита Фернанда дали изпитва нещо към Едуардо, тъй като тя е от хората, които като се влюбят, е за цял живот.

Гардения моли Едуардо да изгони Лусио от къщата на Соледад. Той й отговаря, че не може да направи това, но я уверява, че Лусио ще падне, когато падне и Хиената.

Вземат отпечатъците на Сиро и ги поставят върху завещанието му.

Едуардо уверява Хасинто, че много скоро Фернанда ще получи новини от Едуардо Хуарес.