Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

39 серия

Едуардо разговаря с Лилиана!

Барбара се обажда на Обрегон и го предупреждава, че Фернанда ще посети Лилиана.

Дамян съобщава на Барбара, че до няколко дни ще изгубят цялата продукция и Франко ще се откаже от идеята да се сдружава с тях.

Фернанда казва на Барбара, че това не е първия път, когато Едуардо е ходил в клиниката.

Мартина казва на Лилиана, че няма да може да я придружи до имението и я моли да продължи сама. Хасинто ги среща и се изненадва да чуе, че Лилиана не иска да отиде при Едуардо.

Едуардо уверява Маргарита, че всичко, което е написала Соледад, е истина, а Лилиана е в опасност и врагът, който има, трябва да е някой по-силен и властен от Хиената.

Фернанда и Анибал разговарят за срещата със Санторо. Гонсало се възмущава и нарежда да отклонят всяко предложение за сдружаване с „Power milk”.

Развълнуван, Едуардо разговаря с Лилиана и я уверява, че няма да я предаде на братята й. Мартина разбира, че той е Едуардо. Лилиана моли Едуардо да помогне на Сиро. Едуардо предупреждава Лилиана, че ако се върне в клиниката, няма да може отново да се измъкне от там. Тя го умолява да я заведе при Сиро, защото той има нужда от нея.

Против желанието си, Присила приема да поговори с Владимир. Той й се обяснява в любов. Притеснена, Присила настоява да слезе от колата и го моли повече да не я търси.

Сантяго уверява Аурора, че вече знае къде да открие Едуардо.

Лилиана е нетърпелива да се види със Сиро и не отговаря на Едуардо кой й е дал писмото на Соледад.

Обрегон се изнервя, когато вижда Дамян и Фернанда, които му казват, че искат да се видят с Лилиана. Обрегон се обажда на Адолфина и за да печели време, им казва, че Лилиана спи и трябва да изчакат.

Сантяго се изненадва като научава, че Барбара е подарила на Лусио къщата на Соледад.

Обрегон не позволява да влязат в стаята на Лилиана, когато Фернанда и Дамян се приближават.

Едуардо настоява Обрегон да направи промени в клиниката или ще направи публично достояние бягството на Лилиана, инцидентът със Сиро и факта, че са планирали да оставят Лилиана да вегетира. Заявява, че от този момент той ще командва в клиниката.

Лилиана се преструва, че бълнува и отклонява отговорите на Фернанда. Обрегон я уверява, че е в това състояние заради болестта си. Лилиана я уверява, че Едуардо я посещава всеки ден и казва на Фернанда, че е постъпила зле като се е омъжила за Дамян. Фернанда пита как е Едуардо. Лилиана й отговаря, че тя много добре знае как е, след като не знае дали тя продължава да е влюбена в него.