Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

25 серия

Барбара прави предложение на Хасинто, а той си спомня думите на Едуардо!

Камило удря Ерика, която пада в безсъзнание.

Едуардо си мисли, че него и Фернанда го свързва само една жестока болка.

Гонсало моли Фернанда да поговори с Барбара за смъртта на Соледад.

Едуардо се сбогува с Анибал, уверявайки го, че ще продължат с бизнеса на следващия ден.

Барбара прави предложение на Хасинто. Той си спомня думите на Едуардо, който го посъветва да върши всичко, за което го помоли Барбара. Хасинто приема предложението й.

Едуардо разговаря със Стив. Споделя с приятеля си колко болезнено е бил да присъства на сватбата на Фернанда. Той забелязва как Присила затваря вратата на колата на Ерика и отива в градината.

Дамян измисля претекст, за да не придружи Фернанда до селото. Тя моли Аурора и Сантяго да отидат с нея. Фернанда и Сантяго коментират, че Соледад е имала само едно дете, което е останало да живее в чужбина и че ще е голям удар за него, когато научи за смъртта на майка си. Фернанда научава от погребалната агенция, че Хасинто е купил ковчега. Тя е изненадана.

Силвестре разпитва Мартина за парите, които е намерил.

Фернанда разпитва Хасинто за смъртта на Соледад. Дава му картичката, за да я прочете. Той се заклева, че не знае нищо за това. Гонсало го пита защо е замълчал за смъртта на Соледад. Хасинто казва, че Соледад ги е накарала да се закълнат преди смъртта й, че няма да казват на никого, ако умре преди сватбата, защото не иска да разваля празника на Фернанда, но че е казал на Барбара, която е решила да изпълнят последната воля на Соледад.

Флоресита съветва Маргарита да потърси Хасинто и да му каже какво мисли. Въпреки протестите на Гардения, Маргарита отива да търси Хасинто.

Едуардо вдига Ерика, изнася я от колата си, завежда я в стаята си и я слага да легне.

Анибал убеждава Гонсало, че е необходимо Дамян да пътува до Ню Йорк. Той се противопоставя на Барбара, която е против това.

Владимир моли Дамян да го представи на Присила.

Едуардо се обажда на Стив и му съобщава, че Дамян Гаярдо ще пътува до Ню Йорк, за да се срещне с него. Стив се забавлява, защото Едуардо е провалил пътуването на младоженците. Обещава му да го ангажира достатъчно дълго.

Дамян се ядосва на това пътуване до Ню Йорк. Фернанда го уверява, че няма да пътува с него и казва на Гонсало, че иска останките на Соледад да бъдат преместени в семейната гробница.

Хасинто пита Едуардо дали той е изпратил цветята и той мълчаливо потвърждава. Хасинто казва на Едуардо, че Хиената го е заплашила, че Маргарита и Гардения може да пострадат и да го изгони от къщата, ако не изпълнява това, което тя му казва.

Въпреки волята на Дамян, Фернанда отива при микрофона и моли гостите да ги извинят, но е починал близък човек и за това не могат да продължат с празника.