Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

24 серия

Пред гроба на Соледад, Фернанда казва, че дължи много на нея за това, което е!

Барбара казва на Гонсало, че Хасинто, Маргарита и Гардения са виновни за смъртта на Соледад, тъй като предполага по неговото изображение, че тя е мъртва.

Фернанда казва на Сантяго, че Барбара е казала, че Соледад ще присъства на сватбата. Тя чука на вратата на къщата й, но не получава отговор.

Лусио казва на Барбара, че Хасинто я е видял предната нощ в колата на Дамян. Объркана, тя му нарежда да го потърси.

Камило е ядосан и малко пиян. Едуардо се приближава до него и му казва, че е научил, че няма по-добър ездач от него.

Фернанда търси Хасинто и не го открива. Сантяго казва, че трябва да отидат до гробището, за да разучат.

Лусио обещава на Барбара да запази тайните й. Тя му казва, че го желае, а той я уверява, че ще бъдат близки приятели.

Фернанда и Сантяго разпитват пазача на гробището дали Соледад е погребана там и той потвърждава. Фернанда е разбита от тази новина. Пазачът казва, че един млад мъж е погребал Соледад. Фернанда заключава, че Едуардо е във Вия Мадеро.

Гонсало настоява Барбара да му обясни защо не съобщила на никого за смъртта на Соледад. Тя отмества темата и казва, че има нужда от един коняк. Той отива да й донесе, а тя се обажда на Лусио настоявайки да потърси Хасинто.

Хасинто се намира в бара. Съобщават му, че Барбара го търси. Не след дълго той излиза.

Пред гроба на Соледад, Фернанда казва на Сантяго, че дължи много на тази жена за това, което е в момента и има правото да й засвидетелства любовта си.

Ерика е много пияна. Тя определя Едуардо като лисица. Кокетира с него и го пита дали само на нея й се струва, че той е голям кавалер. Камило не може да сдържи гнева си. Анибал се опитва да я извини, но Едуардо му отговаря, че му се е сторила фантастична.

Барбара напомня на Гонсало, че се е отказала да има свои деца и е посветила живота си на него. Уверява го, че Хасинто, Маргарита и Гардения са виновни за края на щастието на Фернанда.