Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

23 серия

Първия танц на Дамян и Фернанда като съпруг и съпруга!

Епископът пита Фернанда дали приема Дамян за свой съпруг. Едуардо желае да не го прави. Тя се замисля за малко, но приема. Двамата си разменят пръстените и церемонията приключва.

Наташа не знае дали е удачно да присъства на сватбата. Камило я уверява, че за него няма никакво значение какво мислят Ерика или Барбара. Тя се качва на кобилата, която става раздразнителна и хвърля девойката на земята, при което тя изпада в безсъзнание.

Фернанда търси Соледад. Тя отива до Едуардо и най-любезно отбелязва, че най-накрая ще разбере кой е той. Едуардо отрича пред Анибал, че познава Фернанда.

Наташа е откарана с кола на Бърза помощ в болницата.

Дамян и Фернанда танцуват за първи път като съпрузи. Тя се разстройва, когато чува мелодията, на която са танцували с Едуардо. Изплуват спомени от детските години, когато са били близки с Едуардо. На нея й става зле. Дамян настоява да спрат музиката.

Томаса предава на Фернанда един букет. Тя си мисли, че е изненада от Дамян. За нея е странно да види една черна линия на плика. Тя чете написаното на картичката мълчаливо. Сантяго прочита картичката от Соледад. Много разтревожена, Фернанда пита къде е бавачката й. Барбара моли Фернанда да се контролира. Тя хваща Гонсало, а Сантяго му дава картата от Соледад. Той също остава разтревожен.

Сантяго и Аурора настигат Фернанда. Тримата се качват в колата и тръгват с пълна скорост.

Урсула забелязва петното на ризата на Дамян и му предлага помощта си.

Барбара се преструва на обидена и уверява, че всичко случило се през деня не е насочено срещу Фернанда, а срещу нея.

Фернанда и Сантяго разказват на Аурора, че Соледад е била нещо повече от бавачка, била е като втора майка за тях.