Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

21 серия

Фернанда пита Дамян защо иска да се ожени за нея!

Аурора казва на Сантяго, че жената, която се е грижила за нея, е искала да направи сделка с нея, за това е предприела пътуването си до столицата – да търси майка си.

Барбара казва на Фернанда, че Маргарита е завела Соледад във фризьорския салон на селото и ще я доведе по-късно. Тя е много неспокойна заради закъснението на Соледад и Сантяго.

Хасинто се прибира в дома и разбира, че Маргарита го е изоставила. Той се разстройва много.

Сантяго моли Аурора да го придружи на сватбата на сестра му, предлагайки да я представи като своя годеница, за да не се усъмнят семейството му.

Едуардо поръчва да занесат букет с цветя на Фернанда за същия ден.

Барбара уверява Фернанда, че е говорила със Соледад, която й е казала, че ще се забави малко, но ще отиде направо на церемонията. Фернанда моли Ерика да отиде до селото за да провери Соледад.

Пристига Сантяго и представя Аурора като своя годеница. Ерика й предлага да й помогне да се облече.

Барбара казва на Гонсало, че трябва да накара Фернанда да побърза, за да не закъснеят за церемонията.

Сантяго пита Фернанда дали наистина е влюбена, тъй като не вярва, че сърцето й трепти по Дамян. Моли я ако в бъдеще осъзнае, че е допуснала грешка, да има смелостта да я признае и да я поправи. Освен това й признава, че Аурора не е негова годеница и я моли да не казва на Барбара.

Аурора казва на Ерика, че е художничка. Тя й казва, че е приятелка на Фернанда и годеница на Камило, който в това време пристига в имението в компанията на Наташа.

Хасинто споделя с Едуардо, че Маргарита го е изоставила. Той го уверява, че трябва да отиде на сватбата на Фернанда, но смята да направи всичко по силите си, за да се върне Маргарита при него.

Сантяго представя Аурора на Гонсало и Барбара. Двете жени не могат да спрат да се гледат. Гонсало е неспокоен заради закъснението на Фернанда.

Разстроена, Фернанда се обажда по телефона на Дамян и го пита защо иска да се ожени за нея. Дамян се разстройва и става нервен.