Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

20 серия

Фернанда признава пред епископа, че не е била напълно откровена с Дамян!

Едуардо и Хасинто си припомнят детските години. Едуардо казва, че не съществува по-лошо семейство от Елисалде. Той не смята, че е направил нещо толкова лошо, че да заслужи такава участ. Хасинто споделя, че Маргарита скоро може да го изостави.

Гонсало е съгласен с Барбара, която е много предпазлива относно Франко Санторо. Пита я дали са в тежко финансово положение. Барбара се опитва да убеди Гонсало, че семейството и традициите са изложени на риск, ако приемат предложението на Санторо.

Едуардо уверява Хасинто, че когато се изправи пред Барбара и тя разбере, че той е сина на Соледад Крус, всичко ще приключи.

Артемио съобщава на Барбара, че сватбата на Фернанда ще бъде последното радостно събитие в живота на семейство Елисалде и от този момент нататък това семейство трябва да страда и да мизерства.

Фернанда вижда снимка на Соледад и Едуардо. Тя се разплаква и споделя с Присила, че майка му не е поискала да присъства на сватбата й.

Гардения не знае какво да отговори на Фернанда, когато тя я пита за Соледад. Пристига Барбара и нарежда на девойката заедно с Лусио да потърсят Соледад. Дава инструкции да се престорят, че Соледад ще отиде по-късно. Гардения й се противопоставя.

Сантяго среща на пътя Аурора и я пита дали може да й помогне с нещо.

Ерика и Присила помагат на Фернанда да се облече. Девойката е много красива в сватбената рокля. Ерика споделя с Фернанда, че е прекарала нощта с Камило.

Сантяго моли Аурора да му позволи да й помогне. Тя се качва в колата му.

Фернанда се изповядва пред епископа и му признава, че не е била напълно откровена с Дамян, тъй като изпитва любов към друг, с когото не са се виждали от деца. Той се притеснява за нея.

Едуардо наблюдава снимки от детинство. След това взема кутийката с годежния пръстен. Той си мисли, че за Фернанда всичко несериозно, докато за него – това е любов за цял живот.

Гардения настоява Лусио да не лъже Фернанда, тъй като Соледад е мъртва и настоява повече да не изпълнява заповедите на Барбара.

Лусио смята да се възползва от това, което Гардения му е казала.

Барбара решава да поговори с Фернанда.