Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

17 серия

Фернанда се сблъсква с Едуардо!

Маргарита дава избор на Хасинто – да предаде Барбара заради млякото или да напуснат селото.

Дамян отива при Фернанда. Той има за задача да й запълва времето. Той я завежда да хапнат, а тя иска да посети Соледад. Дамян влага усилия, за да предотврати това.

Артемио дава нареждания на Барбара. Тя трябва да се погрижи млякото да изчезне, за да изгубят милиони долари и да изпразнят сметките.

Хасинто открива, че кутиите с млякото в хамбара са изчезнали.

Присила посещава Роландо, който я пита дали знае случайно дали Адриан е купил млякото. Тя го уверява, че не е. Роландо се съмнява в това и настоява Присила да роди, защото от това зависи сливането на „Лактос“ и „Проласа“.

Едуардо си купува нови дрехи и обувки. Поръчва да му изработят визитни картички като тези, които му е изпратил Стив, но с неговите данни.

Анибал е готов да използва млякото, но пристига Барбара и му казва, че не може да го използва, а трябва да се отърват от него, защото Алвеар знаят и само очакват да го използват, за да ги обвинят, а това ще вкара в затвора Гонсало и него. Освен това го моли да има доверие в Присила.

Фернанда моли Дамян да съкратят пътуването за медения месец на три седмици. Един сервитьор поднася на Фернанда покрито плато. В него има обеци с брилянти и перли. Тя се развълнува и благодари.

Мартина се преструва, че започва работа като медицинска сестра. Тя уверява Силвестре, че ще си намери работа в някоя болница и ще го заведе на пътешествие, за да се запознае с морето.

Едуардо е седнал на една пейка и вижда да се приближават Фернанда и Дамян, който получава обаждане от Барбара и се отдалечава малко, за да не го чуе Фернанда. Тя е изненадана да види Едуардо, който също се изненадва.