Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

16 серия

Едуардо заявява, че Едуардо Хуарес вече не съществува и вече е Франко Санторо!

Лилиана се разочарова, когато вижда, че Фернанда не й вярва, че Едуардо я е посетил. В отчаянието си тя й изкрещява, че не е луда. Медицинската сестра й дава успокоително.

Хасинто моли Едуардо да се върне в САЩ, от където ще се опита да помогне на него и Маргарита да избягат далеч от злобата на Хиената. Те заемат два коня от Чучо и Чато.

Фернанда споменава на Гонсало, че Лилиана е говорила за Едуардо. Той я уверява, че Лилиана обърква настоящето със спомените от миналото. Фернанда настоява, че е било несправедливо да изпратят Едуардо далеч заради една целувка.

Едуардо иска да остане да живее в Лас Анимас, защото иска да накара Барбара да си плат за цялата болка, която му е причинила. Едуардо Хуарес ще престане да съществува и ще заживее там под чуждо име. Едуардо и Хасинто връщат конете на Чучо. След това Едуардо моли Хасинто да намери данни за Power milk. Той смята да избистри плана си до няколко дни.

Гардения чува Барбара да разговаря по телефона. След като тя излиза, девойката натиска бутона за повторно набиране и вижда номера, с който е говорила.

Фернанда и Гонсало отиват в семейната гробница. Тя отбелязва, че Монсерат е на небето, докато Лилиана живее в истински ад.

Сиро гледа Лилиана, докато спи. Той си мисли, че един ден тя ще трябва да се събуди, за да се бори с все сили за живота си.

Маргарита разпитва Хасинто къде е бил цялата сутрин и настоява да му покаже ужилването от осата. Той й споделя, че Хиената търгува с мляко.

Едуардо разговаря със Стив и коментира, че ще остане да живее във Вия Мадеро. Моли го да му изпрати документите за бизнеса, които са изготвяли. След това го уверява, че Едуардо Хуарес повече не съществува и че от този момент неговото име ще е Франко Санторо.