Утре и завинаги (Mañana es para siempre)

12 серия

Едуардо е безутешен след смъртта на майка си!

Дамян и Барбара се целуват много страстно в колата.

Соледад казва на Едуардо, че отец Боско е осигурил стипендията му, защото завръщането му там би било подписване на смъртна му присъда. Разказва му какво е направила Барбара с Лилиана и че девойката крие ужасна тайна и че Фернанда не може да направи нищо, тъй като Барбара е купила директора на клиниката. Тя е убедена, че именно Барбара е убила Монсерат. След това тя заспива.

Фернанда сънува, че е със Соледад, която й показва нейния годеник. Фернанда побягва към него, прегръща го и го целува... това е Едуардо.

Едуардо се измъчва, защото Соледад не му е казала каква е тайната, която крие Лилиана. На сутринта, той установява, че Соледад е мъртва. Изпълнен с мъка и гняв, той прегръща безжизненото й тяло.

Лилиана се събужда разстроена, крещи и плаче. Влиза един санитар, който я хваща и една медицинска сестра й поставя лекарство. Тя е отчаяна и крещи, че бавачката й я чака в градината...

Хасинто отива в дома на Соледад. Едуардо с мъка му съобщава, че е мъртва. Пристига Барбара и научава, че Соледад е мъртва. Тя нарежда да не казва на никого, нито на Фернанда, нито на някой друг от семейство Елисалде. Тя заплашва Хасинто, че ако не изпълни заповедта й, тя ще му вземе къщата и той няма да може да се скрие от нейното отмъщение.